пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Сорочка для першачка

Полтавчанка  Юля Сербулова  опікується дітьми, які виховуються або закінчили школи-інтернати і позбавлені батьківського піклування. Допоможи дитині-сироті --група у фейсбуці. Запрошую! Долучайтесь.!

Долучилась до збирання першачка Романа до школи: фото мої та Юлії разом. Основа -- купована сорочка, вишивка -- накладні вставки набируванням, ретязем; льон, бавовна.






Я точно знаю, що у всіх нас вистачить сил і можливостей закрити дірки на всіх фронтах, бо ми хочемо і робимо. Сил всім нам і натхнення!

четвер, 28 серпня 2014 р.

Льоля з ангелом

Не зовсім льоля. Вірніше, льоля, але не зовсім. Ця сорочка чарівна, тому що крім ручного вишиття-пошиття має ангелика, який тримає чарівну паличку напоготові -- готовий, ну, знаєте, що робити...

Льон, ручна вишивка і збирання хлопковим муліне. Зубцювання, пруткування, ін. шви. Ангелик вишитий хрестиком. Для дитини від 1 року до 4-5 років. Розріз на грудях розширюється, рукави відгортаються із зростанням дитини. Хай росте біле тіло в білій льолі!




 
 
 Продається за 680 грн

вівторок, 12 серпня 2014 р.

Закладинки для "Нових однокласників"

На Благодійний ярмарок "Нові однокласники" БГО "Голубка миру" - "La сolomba della pace" вишила верхоплутових помічників у кожну хорошу книжку



Закладинки в чистих кольорах прапору  улюбленими техніками нашила Юлечка . Рекомендую до наслідування!